3 Ιαν 2015

Παραμονή Πρωτοχρονιάς στην ενορία μας

Την Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου, παραμονή της Πρωτοχρονιάς, με ιδιαίτερη λαμπρότητα τελέσθηκε ο Αρχιερατικός Εσπερινός στον Ιερό Ναό του Αγίου Αντωνίου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πέτρας & Χερρονήσου κ.κ. ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ. Τέθηκε προς προσκύνηση τεμάχιο του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Βασιλείου, Αρχιεπισκόπου Καισαρείας Ουρανοφάντορος του Μεγάλου, του οποίου η Ιερή Εικόνα κοσμεί το τέμπλο του Ιερού Ναού.




Στην συνέχεια, στην αίθουσα του Ιερού Ναού ακολούθησε μουσική εκδήλωση με παραδοσιακά κάλαντα και τραγούδια από την χορωδία της Ενορίας μας, υπό την διεύθυνση του Πρωτοψάλτου και Χοράρχου κ. Γεωργίου Φουλεδάκη. Συμμετείχαν, ο μουσικοδιδάσκαλος και μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου "Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ" κ. Νικόλαος Λαυρεντάκης με τους μαθητές του, οι οποίοι έδωσαν έναν μουσικό τόνο στην εορταστική βραδιά.


Στο τέλος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ, έκοψε την βασιλόπιτα, την οποία μοίρασε σε όλους τους παρευρισκόμενους. Όπως κάθε χρόνο έτσι κι εφέτος την βασιλόπιτα προσέφερε το ζαχαροπλαστείο "ΜΕΛΙΣΣΑ" των κ. Ιωάννου & Σοφίας Κοκκίνη. Το φλουρί το βρήκε ο Ιερολογιώτος Διάκονος Ευγένιος Καρακωσταντάκης, και έλαβε ως ευλογία μια εικόνα αγιογραφίας την οποία προσέφερε το κατάστημα του Αγιογράφου κ. Νικολάου Τζιρή.


Παρευρέθησαν, ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνιος Ζερβός, ο π. Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Δημήτριος Κουνενάκης, ο Αστυνομικός Δ/ντής Λασιθίου, μέλη του Περιφερειακού και Δημοτικού Συμβουλίου και πλήθος πιστών. 

ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Ορθόδοξος Συναξαριστής






ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ (Ι. Ν. ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΣΤΡ. ΚΟΡΑΚΑ 2)

ΧΑΡΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΑΠ' ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ

Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα