9 Μαΐ 2011

Η Εορτή της Αγίας Ειρήνης

   Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάστηκε εφέτος η εορτή της Αγίας Ειρήνης όπου και πανηγύριζε ο φερώνυμος Ιερός Ναός της πόλης μας.
   Στον Εσπερινό της Εορτής προσήλθε πλήθος κόσμου, ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Δημήτριος Κουνενάκης, ενώ προέστη και κήρυξε τον θείο λόγο, ο πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Ατσαλάκης περιστοιχισμένος από τους Ιερείς: Κωνσταντίνο Χαλκιαδάκη από τον Ι.Ν. Αγίας Τριάδος, Γεώργιο Τζάβλα από τον Ι.Ν. Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, Ιωάννη Γεροντή από τον Ι.Ν. Κωνσταντίνου & Ελένης, Σταύρο Κατσογρεσάκη από τον Ι.Ν. Κωνσταντίνου & Ελένης Ελούντας, Εμμανουήλ Καληωράκη συνταξιούχο Εφημέριο, Γεώργιο Σεργάκη από την Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας & Αποκορώνου και τους Εφημερίους της Ενορίας μας, Κωνσταντίνο Κωστάκη & Βασίλειο Περουλάκη.
   Στον Όρθρο και στην Πανηγυρική Θεία Λειτουργία προέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πέτρας & Χερρονήσου κ. Νεκτάριος, ο οποίος και εκήρυξε τον θείο λόγο στους πιστούς & στους παρευρισκόμενους συνταξιούχους της Ελληνικής Αστυνομίας του Νομού Λασιθίου, στον σύνδεσμο των οποίων είναι προστάτης η Αγία Μεγαλομάρτυς Ειρήνη.
Πατήσετε εδώ για να δείτε περισσότερες φωτογραφίες

ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Ορθόδοξος Συναξαριστής






ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ (Ι. Ν. ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΣΤΡ. ΚΟΡΑΚΑ 2)

ΧΑΡΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΑΠ' ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ

Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα